Terug naar overzicht Aldenzee Garage- & Bedrijfsdeuren

Garagedeuren

De sectionale garagedeur is het toonbeeld van veiligheid. De veren zijn voorzien van valbeveiliging, de geleiderails zijn afgestemd en een knelbeveiliging zorgt ervoor dat zelfs de kleinste vingertjes niet tussen de panelen gekneld kunnen raken. De deuraandrijving reageert op de kleinste hindernis.

Kwaliteit

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen waardoor er een uitstekende duurzaamheid wordt gegarandeerd

Kleurenpallet

Onze garagedeuren zijn leverbaar in een uitgebreid kleurenpallet aan waarbij we uw deur in alle gewenste RAL-kleuren kunnen laten lakken. Hierdoor past uw sectorale deur perfect bij uw huis en schrijnwerk. Daarbij zijn alle deuren leverbaar in scructuurlakken en extra UV-behandelingen.

Maatwerk

Alle garagedeuren worden naar wens en klantspecifiek op maat gemaakt. Er is keuze uit verschillende typen en alle mogelijke kleuren. Voor elke situatie hebben wij een passende oplossing.

Geprofileerde deuren

De tijdloze smalle profilering van onze geprofileerde deuren herkent u aan de perfect gelijkmatige indeling. De profileringsafstand wordt dan ook precies aangepast. Daarbij komt dat het onderhoudsvriendelijk is en bij elke woningstijl past.

Midden geprofileerd

Heldere lijnen voor een esthetische oplossing. De middengroef als oppervlaktestructuur vormt een interessant designalternatief voor de standaard groef. Door een enkele groef per sectie behoudt het deurontwerp een royale uitstraling.

Niet geprofileerd

Indrukwekkend en overtuigend. De sectionaaldeuren met vlak paneel zien er bijzonder uit. De grote oppervlakken ogen esthetisch en geven de architectonische vormgeving een eigen karakter.

Microline

Door het wasbordeffect creëert men een lichtspeling in de kleur. De speciale vorm van het paneel leent zich voor meerdere types van woningen.

Cassettenmotief

De edele oppervlakken met de royale cassetten-elementen geven een hoogwaardige, expressieve uitstraling. Het harmonisch aanzicht van de deur is te danken aan de gelijkmatige verdeling van de cassetten.

Met beglazingen vormgeven

Met mooie beglazingselementen kunt u het aanzien van uw garagedeur nog verder verfraaien. Aangepast aan de zijdeur, ramen of de voordeur krijgt de archi- tectuur van uw huis een bijzonder indrukwekkende uitstraling.

Onze andere oplossingen

AlphaDeuren in groot bedrijfspand

Bedrijfsdeuren

Dubbele DynamicRoll 1300 gram/m2 in Geel

Snelroldeuren

Dock equipment