Terug naar overzicht Aldenzee Garage- & Bedrijfsdeuren

Bedrijfsdeuren

Of het nu gaat om goede isolatie, geluidsdemping of licht en zicht. Door de vele opties hebben wij altijd een bedrijfsdeur die past bij jouw bedrijf en branche. Elke gewenste deur wordt op maat gemaakt naar jouw wensen en afmetingen.

AlphaDeuren in groot bedrijfspand

De deur gemaakt voor jouw bedrijf

Voor elk bedrijf en branche kunnen wij een passende roldeur leveren en plaatsen.

Er is keuze uit vier verschillende series deuren waarvan elke met speciale eigenschappen en voordelen.

ISO Sectionaaldeuren

ISO sectionaaldeuren zijn extra goed isolerende en afdichtende overheaddeuren die zich thuis voelen op plekken waar de scheiding tussen klimaatzones belangrijk is. Wilt u uw productiehal of opslagruimte gelijkmatiger op temperatuur houden? Dan komt de ISO extra goed tot zijn recht. Leverbaar in 40, 60 en 80 mm.

ALU Sectionaaldeuren

De ALU sectionaaldeur blinkt uit in vorm, functie en montagegemak. De ALU sectionaaldeur wordt standaard geleverd met drievoudige beglazing en garandeert uitstekende warmte-isolerende, condenswerende en geluiddempende eigenschappen. Ideaal in ruimtes waar licht, zicht en een constant binnenklimaat belangrijk zijn. Leverbaar in 40, 60 en 80 mm.

Panoramadeuren

Bijzonder aan de Panorama deur is dat de panelen geen verticale tussenstijlen hebben waardoor een breed glasbeeld gerealiseerd kan worden. Het hoogwaardige plexiglas is extra sterk en extra dik, vervormt nauwelijks en oogt optisch als echt glas, ook al is het kunststof. Leverbaar in 40 en 60 mm.

Helix Spiraaldeuren

Frequent gebruikte deuropeningen werden vaak voorzien van twee deuren waarbij de eerste deur bedoeld was voor nacht-afsluiting en de tweede deur voor gebruik overdag. De Helix spiraaldeur maakt de toepassing van een snelroldeur achter de overheaddeur of roldeur overbodig.

Onze andere oplossingen

Garagedeuren

Dubbele DynamicRoll 1300 gram/m2 in Geel

Snelroldeuren

Dock equipment