Terug naar overzicht Aldenzee Garage- & Bedrijfsdeuren

Snelroldeuren

De BMP snelroldeur is standaard uitgevoerd met meerdere veiligheidssensoren, waardoor de kans op een impact klein is. Bij ongelukken is de kans op schade en uitval beperkt, omdat de deur geen harde delen bevat en zelfherstellend is.

Dubbele DynamicRoll 1300 gram/m2 in Geel

Waarom een snelroldeur?

Hogere efficiëntie en lagere kosten

De hoge snelheden en de verschillende bedieningsmogelijkheden minimaliseren obstructies en wachttijden. Dit zorgtvoor optimale snelheid en efficiëntie in uw processen. De automatische sluiting en goede afdichting minimaliseren warmte-, koude- en drukverlies.

Dynamic Roll meerdere vensters

DynamicRoll

De DYNAMICROLL® is een zelfherstellende snelroldeur met een flexibele onderbalk en frequentiegeregelde motor. Onze meest veelzijdige deur heeft een doek van 1.300 gram/m2.

DynamicRoll Frigo 2

De Dynamicroll® Frigo 2: de ideale snelroldeur voor de buitenschil van uw vriescel dankzij diens voortreffelijke isolerende eigenschappen en zeer hoge snelheid.

DynamicRoll Food

De Dynamicroll Food Inox is speciaal ontworpen voor de voedingsindustrie met nadrukkelijke aandacht voor hygiëne. Het roestvrijstalen frame van de Food Inox voldoet aan alle hygiënenormen.

Pack door

De Pack snelvouwdeur is speciaal ontworpen voor grote openingen en een lange levensduur. Bij het openen wordt het doek omhoog gehesen en vouwt deze zich op. U kunt de Pack zowel binnen als buiten plaatsen, in doorgangen tot een breedte van 15 meter en een hoogte van 10 meter.
Thermicroll

ThermicRoll

Thermicroll® spiraalroldeuren zijn prijstechnisch zeer competitief en leveren de beste prestaties op het gebied van snelheid, veiligheid en betrouwbaarheid. We leveren zowel dichte thermisch onderbroken deuren, als deuren met een open structuur.

Onze andere oplossingen

Garagedeuren

AlphaDeuren in groot bedrijfspand

Bedrijfsdeuren

Dock equipment