Terug naar overzicht Aldenzee Garage- & Bedrijfsdeuren

Dock equipment

De producten van Stertil worden geproduceerd met hoogwaardige materialen. Van het aluminium gebruikt in bijvoorbeeld de frames tot de sterke gordijnen. Alle producten zijn volledig aan te passen naar wens zodat je  laad- en losdocks voorzien zijn van de beste oplossingen op de markt.

Bij interesse in een laad- en los oplossing zoals een shelter/leveller combinatie wordt er samen gekeken naar de best passende oplossing voor je bedrijf.

Waarom een oplossing van Aldenzee en Stertil?

Hoge kwaliteit, vlot contact en snelle installatie

Met de hoogwaardige kwaliteit van Stertil Dock products en de vlotte service van Aldenzee Garage- & Bedrijfsdeuren zijn je laad- en losdocks voorzien van een duurzame oplossing  je bedrijf een hogere efficiëntie en veiligheid zullen bieden.

Shelters

Stertil dock shelters bieden maximale bescherming tegen pollen, insecten en alle weersomstandigheden. De effectieve isolatie van de shelters maakt een optimale klimaatbeheersing mogelijk.

Levelers

Dock Levellers vormen de solide verbinding tussen de laadvloer van de vrachtwagen en het laadperron. Hierdoor kunnen vorkheftrucks en andere interne transportmiddelen soepel en veilig in en uit de vrachtwagen rijden.

Toebehoren

Wij bieden een complete reeks accessoires van Stertil aan om de veiligheid te optimaliseren tijdens het laden en lossen, zoals dock bumpers, wieldwingers, perronlampen en verkeerslichten.

Onze andere oplossingen

Garagedeuren

AlphaDeuren in groot bedrijfspand

Bedrijfsdeuren

Dubbele DynamicRoll 1300 gram/m2 in Geel

Snelroldeuren